Звірства під Києвом: оприлюднені дані російських генералів та ОМОНівців

Читать на русском
Розвідці вдалося з'ясувати особисті дані російських генералів та ОМОНівців, які брали участь у звірствах у Київській області.
militarist.ua

Українська розвідка опублікувала дані російських генералів та ОМОНівців, які причетні до геноциду українського народу на Київщині.

Про це повідомляє пресслужба ГУР МО.

Санчик Олександр Семенович

Командує підрозділами 35-ї армії, виділеними до складу угруповання військ Схід. У період із лютого по квітень 2022 року керував діями підлеглих сил під час операції із захоплення Києва із західного напрямку. Військовослужбовці цих підрозділів причетні до військових злочинів проти мирного населення Київської області.

Сердюков Андрій Миколайович

Бере участь у відкритому військовому вторгненні в Україну – командує угрупуванням Повітряно-Десантних військ. Керував підрозділами Південного військового округу під час анексії Криму у лютому 2014 року під час бойових дій на Донбасі. Відповідав за формування на тимчасово окупованій території Донецької та Луганської областей 1 та 2 армійських корпусів російських військ, здійснював безпосереднє керівництво ними. За участь у російській агресії на Донбасі отримав військове звання генерал-полковник.

Селіверстов Володимир В'ячеславович

Командує підрозділами 106 повітрянодесантної дивізії, виділеними до складу угруповання військ Схід. У період із лютого по квітень 2022 року керував діями підлеглих сил під час операції із захоплення Києва із західного напрямку. Військовослужбовці цих підрозділів причетні до військових злочинів проти мирного населення Київської області.

Як заступник командира спеціального підрозділу ВДВ розробляв та проводив окремі операції під час анексії Криму у лютому 2014 року та окупації Донбасу. За участь у російській агресії проти України заохочено режимом званням «герой росії».

Ігламов Альберт Ільдусович

Командує підрозділами 18-ї бригади армійської авіації, виділеними до складу угруповання військ Схід. У період з лютого по квітень 2022 року в ході операції із захоплення Києва льотний склад бригади залучався до завдання ракетних ударів, які призвели до значних руйнувань цивільної інфраструктури та жертв серед мирного населення на території Київської області.

Чубарикін Сергій Вікторович

Командує підрозділами 76 десантно-штурмової дивізії, виділені у складі угруповання військ Схід. У період із лютого по квітень 2022 року керував діями підлеглих сил під час операції із захоплення Києва із західного напрямку. Військовослужбовці цих підрозділів причетні до військових злочинів проти мирного населення Київської області.

Нагадаємо, за даними української розвідки, російські військові, які чинили масові вбивства та тортури мирного населення у Бучі, знову будуть повернуті до України своїм командуванням.

Раніше радник керівника ОПУ Олексій Арестович опублікував перелік російських військових частин, які брали активну участь у військових злочинах на території Бучі, Гостомелю, Ірпені та інших населених пунктах Київської області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: