Краматорськ та Костянтинівка можуть стати наступними «мішенями» російської армії – британська розвідка

Читать на русском
Українські міста під час війни постійно підпадали під невиборчі атаки росії. Наступними мішенями можуть бути Краматорськ та Костянтинівка.

Протягом усієї війни українські міста неодноразово стикалися з невиборчими нападами з боку росії. Ймовірно, що наступними «мішенями» аналогічного рівня насильства для росії можуть стати Краматорськ та Костянтинівка.

Про це йдеться у звіті Міноборони Британії з посиланням на дані розвідки.

Наступ росії на Донбасі: експерти розповіли, з якими складнощами зіткнеться армія рфНа сході України російська армія діятиме у більш знайомій місцевості, ніж біля Києва. Але її підрозділи ослаблені та можуть зіткнутися з тими самими проблемами мобільності, що й під час вторгнення на півночі України.

У Міноборони зазначили, що публічний виступ путіна у вівторок наголосив на його незмінному інтересі до Донбасу, де російська армія готується до нового наступу.

«Поєднання масованих ракетно-артилерійських ударів і зусиль по зосередженню сил для наступу є поверненням до традиційної російської військової доктрини. Однак для цього будуть потрібні значні рівні сил. Оборона Маріуполя, що триває, з боку України нині сковує значну кількість російських військ і техніки», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, вранці в Генштабі повідомили, що в районі Слов'янська, Попасної та Курахового Донецької області продовжуються бої, також російські окупанти продовжують штурмові дії у місті Маріуполь.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: