Російським окупантам не видають обіцяних виплат – розвідка

Читать на русском
Російські окупаційні війська не отримали своїх премій за бойові дії в Україні, а тому їх змусили підписувати згоду на виконання завдань будь-де.

Керівництво окупаційних військ російської федерації не видали обіцяних додаткових виплат своїм військовослужбовцям і зобов'язало їх підписувати згоду на виконання завдань у районах військових дій, незалежно від місця їх проведення.

Відповідною інформацією володіє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

«Військовослужбовці РФ з 47 танкової дивізії, що брали участь в боях проти України, не отримали обіцяних додаткових доплат. Останні доплати, які вони отримали, це 2 відсотки до окладу за «навчання» ще до початку війни. При цьому, статус «ветерана» теоретично можуть отримати тільки ті, хто отримав поранення, лікувався в шпиталі та має офіційну фіксацію ушкоджень. Військові окупанта бомбардують командування зверненнями щодо доплат та отримання статусу, але всі вони ігноруються. Як наслідок, військовослужбовці не мають ані бажання, ані стимулу повертатися в зону бойових дій», – інформує розвідка.

На думку ГУР, додатковим стимулом до відмови брати участь у війні стала велика кількість тіл загиблих, які починають надходити до РФ. Тому російське командування віддало наказ транспортувати їх невеликими партіями.

«Щоб не допустити масових звільнень, через небажання брати участь у бойових діях, до військового контракту армії РФ включають положення про згоду на виконання завдань у районах військових дій, незалежно від місця їх проведення», – наголошують у розвідці.

Нагадаємо, у розвідці поінформували про те, що на російській залізниці посилюють контрдиверсійні заходи.

Також у СБУ повідомили, що окупанти використовують дітей для розвідки позицій української армії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: