Мобілізованим для війни з Україною росіянам дають списані бронежилети – розвідка

Читать на русском
Російські військові, якими доукомплектували підрозділи, що найбільш постраждали в Україні, отримали списані бронежилети.

Російським військовим, за рахунок яких доукомплектовуються найбільш постраждалі у війні проти України підрозділи, дають списані бронежилети.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України.

За інформацією ГУР, 12 березня російська залізниця доставила «новобранцям» вантаж із трохи більше ніж 5 тисячами бронежилетів. Після прибуття вантажу з'ясувалося, що тканина бронежилетів практично повністю згнила, а металеві бронепластини проржавіли.

«Бронежилети було знято з «тривалого зберігання», де вони протягом років лежали в умовах високої вологості. Наразі цей «захист» фізично не здатний когось реально захистити. Як на такі поставки відреагували російські мобілізовані – невідомо», – додали у розвідці.

Нагадаємо, за іншою інформацією розвідки, російська влада намагається повернути на війну в Україні поранених солдатів, які найчастіше відмовляються від такої пропозиції.

Крім того, що в росії проводиться прихована мобілізація резервістів, міністерство оборони масово набирає контрактників на сайтах пошуку роботи.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: