У росії підтвердили готовність документів для можливості зустрічі Зеленського і путіна – Арахамія

Читать на русском
Зараз основним завданням переговорної групи стало швидке та ефективне напрацювання фінальної стадії питань, які порушувалися на переговорах
Давид Арахаміяsluga-narodu.com

У росії підтвердили, що попередні документи опрацьовані достатньо для того, щоб можна було говорити про можливість консультацій між президентом України Володимиром Зеленським і президентом рф путіним.

Про це розповів народний депутат, член переговорної групи Давид Арахамія у своєму каналі в Telegram.

Цілком переможена та жодного разу не легендарна. Феномен розвалу російської арміїЧому російська армія виявилася взагалі не готова до повномасштабної війни в Україні - в матеріалі Антона Коржа.

«У нас зараз завдання – швидше напрацювати фінальну стадію тих питань, які ми вже порушували, і готувати можливу зустріч президентів. Пан Ердоган дзвонив вчора і нам, і Путіну. І нібито він підтвердив, що вже найближчим часом вони готові організовувати зустріч. Ще не відома ні дата, і місце, але з високою ймовірністю можна говорити, що це буде в Стамбулі або Анкарі, тобто в Туреччині» - розповів нардеп, коментуючи питання документів і переговорного процесу.

Нагадаємо, 29 березня очна зустріч української та російської делегацій пройшла в турецькому Стамбулі. На ній, зокрема, Україна озвучила свою позицію щодо гарантій безпеки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: