Монастирський розповів про одиничні випадки зрадників у системі МВС

Читать на русском
В системі МВС працюють 350 тисяч людей. Це рятувальники, поліцейські, представники національної гвардії, державної прикордонної служби.
Слово і діло

Із 350 тисяч працівників системи МВС на бік російських окупантів перейшли одиниці.

Про це міністр внутрішніх справ Денис Монастирський повідомив в ефірі Радіо Свобода.

«Зараз є регіони, що перебувають під окупацією. Ми чітко проінструктували, яким чином мають діяти поліцейські, рятувальники, що вони мають робити. Кілька людей, зокрема, в Луганській області, ми зафіксували. Це поки що одиничні випадки, але зафіксували, що вони перейшли на службу до ворога», - заявив Монастирський.

Згідно з його словами, в системі МВС працюють 350 тисяч людей. Це рятувальники, поліцейські, представники національної гвардії, державної прикордонної служби.

«Я насправді щасливий, що правоохоронна система, яка складається з 350 тисяч осіб, встояла в цій війні і бере участь в захисті батьківщини. А тих, хто на сьогодні не справився, або зрадив, кримінальні справи вже заведені, розслідування тривають і вони точно знають, що будуть притягнуті до відповідальності рано чи пізно», – додав міністр.

Напередодні Монастирський розповів, скільки країн засудили злочини росії у Київській області.

Нагадаємо, раніше Монастирський припустив, що у майбутньому цифра загиблих мирних жителів вимірюватиметься як мінімум сотнями.

Також голова МВС повідомив, що в Україні від початку війни проти Росії було зареєстровано 48 диверсійних злочинів. Більшість затриманих диверсантів виявились громадянами України.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: