Під Києвом почали розчищати Житомирську трасу

Читать на русском
У звільненій від окупантів Київської області розпочалися роботи з розчищення Житомирської траси.
t.me/V_Zelenskiy_official

У звільненій від окупантів Київської області розпочалися роботи з розчищення Житомирської траси. Також зараз будують тимчасовий насипний міст через Ірпінь.

Про це повідомив голова Київської ОВА Олександр Павлюк у Telegram у середу, 6 квітня.

Мер Ірпеня просить не повертатися до міста ще щонайменше місяцьМер Ірпеня Олександр Маркушин закликав місцевих жителів протягом місяця не їхати до міста – поки що небезпечно.

За його словами, наразі сили оборони розмінують звільнені від російських окупантів населені пункти Бучанського, Вишгородського, Броварського районів. Після цього комунальні служби почнуть відновлювати критичну інфраструктуру.

Рятувальники вже знешкодили 1364 вибухонебезпечні предмети.

Також розпочалися роботи з розчищення Житомирської траси та зведення тимчасового насипного мосту через річку Ірпінь.

Павлюк озвучив і ситуацію щодо районів Київщини:

Обухівський, Бориспільський, Білоцерківський, Фастівський райони: ситуація контрольована, надзвичайних подій не зафіксовано.

Бучанський район: у громадах, які перебували під окупацією, проводять роботи з розмінування, відновлення газо-, електропостачання, зв'язку; людям завозять гуманітарну допомогу та надають медичну допомогу.

Броварський район: продовжуються весняно-польові роботи, винятки - території, які були окуповані.

Вишгородський район: ситуація без змін – напружена, але контрольована. В Іванківській, Димерській та Поліській громадах – гуманітарна катастрофа, продовжується завезення продуктів харчування та ліків.

Славутич потребує продуктів харчування, пального та медикаментів.

Нагадаємо, мер Києва Віталій Кличко закликав поки що не поспішати повертатися до міста. З таким самим закликом виступив і мер Чернігова.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: