Жителів Чернігова просять доки не повертатися до міста

Читать на русском
Голова Чернігівської ОВА В'ячеслав Чаус закликав мешканців Чернігова та області поки не повертатися до своїх будинків.
скріншот з відео

Голова Чернігівської ОВ В'ячеслав Чаус закликав мешканців Чернігова та області поки не повертатися до своїх будинків. Причина - у місті зруйновано майже всі комунікації.

Своє звернення він оприлюднив у Telegram.

Соціологи з'ясували, скільки українських біженців планують повернутись після війниБільшість українських біженців планують повернутись в Україну після закінчення війни. Такі дані опитування.

«Шановні жителі Чернігівської області, особливо чернігівці та жителі населених пунктів поряд! Наразі ми дивимося на той трафік, який є, бачимо щире бажання мешканців Чернігова повернутися до своїх будинків. Є багато запитів, дзвінків, повідомлень про повернення. Не треба зараз цього робити. Чернігів ми відбудуємо, але на це потрібен час. Наразі є велика проблема з комунікаціями міста, які на багатьох ділянках міста знищені. Чим менше ресурсів зараз споживатиме Чернігів, тим швидше ми його відновимо», - повідомив Чаус.

За його словами, коли комунікації буде відновлено і буде можливість повернутися, влада обов'язково про це повідомить.

«Питання про те, що ми їдемо відновлювати, ми відбудуємо все разом, і почнемо з комунікацій. Їх є кому відновлювати, є відповідні служби, і, дай Боже, вони це зроблять відносно швидко, наскільки це можливо в цих умовах», - додав глава ОВА.

Нагадаємо, мер звільненого Ірпеня просить не повертатися до міста ще щонайменше місяць. Мер Києва Віталій Кличко також просить тих, хто виїхав почекати ще хоча б тиждень.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: