Атаки на Київ: за час війни у столиці загинули 89 мирних жителів, сотні поранено

Читать на русском
У Києві за час війни загинули 89 жителів ще 398 поранено. Також було пошкоджено 167 житлових будинків, десятки шкіл та дитсадків.

У Києві з початку повномасштабного російського вторгнення загинуло 89 мирних громадян, 398 отримали поранення.

Про це в інтерв'ю «Сегодня» повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

Арестович вважає, що російські війська не здатні на штурм КиєваШтурму Києва не буде, вважає Арестович. Але водночас російські війська намагатимуться тримати столицю в облозі.

Через повітряні атаки російської армії в місті пошкоджено 167 житлових будинків, 44 школи, 26 дитячих садків і дитячий будинок, 11 адміністративних будівель.

«Загалом постраждали 167 житлових будинків різних типів. Це будинки від двох до чотирнадцяти поверхів. Ступінь пошкодження та руйнувань житлових будинків різна. Ми їх беремо на облік, щоб надалі відремонтувати, привести до належного стану. Щодо будинків, найбільш постраждалих, буде проведено експертизу. Якщо їх неможливо експлуатувати, то по таких будинках прийматиметься окреме рішення. На жаль, такі будинки також є», – розповів Поворозник.

Нагадаємо, мер Віталій Кличко просить киян поки що не повертатися до столиці.

Голова військової адміністрації Києва Микола Жирнов сказав, що зберігається висока ймовірність завдання противником ракетних ударів по військовій та цивільній інфраструктурі міста. У Пентагоні також заявили, що Київ перебуває в небезпеці, незважаючи на відведення російських військ.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: