Масові страти в Україні були частиною планів путіна – керівництво MI6

Читать на русском
Страти повинні були здійснюватися військовими підрозділами російських військ, а також співробітниками спецслужб росії
Ілюстративне фотоFacebook

У британській розвідувальній службі MI6 визнали, що були обізнані про можливість масових позасудових страт на території України. Такі страти входили в плани президента росії володимира путіна щодо встановлення контролю над Україною.

Про це написав глава розвідувальної служби Річард Мур в Twitter.

Мур також зазначив, що страти повинні були здійснюватися військовими підрозділами російських військ, а також співробітниками спецслужб росії.

Виростили виродків: Зеленський звернувся до матерів російських військовихПрезидент України Володимир Зеленський відреагував на вбивство мирного населення у Бучі та звернувся до матерів російських військовослужбовців, які воюють в Україні.

«Ми знали, що плани путіна щодо вторгнення включали позасудові страти його військовими та спецслужбами. Повідомлення про страти цивільних осіб, що надходять зі звільнених районів, жахають і лякають» - написав він.

Раніше Генеральний прокурор Ірина Венедиктова поділилася попередніми наслідками звірств російських окупантів у Київській області. Виявили вже понад чотириста убитих мирних жителів.

Нагадаємо, 2 квітня українські військові та поліцейські, а також представники ЗМІ після заходу в деокуповані міста Київської області зазнали шок. Вони виявили величезну кількість тіл убитих росіянами цивільних українців, що часто лежать просто посеред вулиці.

3 квітня радник керівника Офісу президента Олексій Арестович опублікував перелік російських так званих «військових частин», які брали активну участь у військових злочинах на території Бучі, Гостомеля, Ірпеня та інших населених пунктів Київської області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: