Російські окупанти влаштували під Києвом масові розстріли жителів: фото 18+

Читать на русском
Здебільшого тіла вбитих лежать прямо на дорогах, або біля стін будівель. Окупанти розстрілювали людей, не зважаючи на стать і вік
Фото з місця подійTelegram

Українські військові та поліцейські, а також представники ЗМІ після заходу в деокуповані міста Київської області зазнали шоку. Вони виявили величезну кількість тіл убитих росіянами цивільних українців, що часто лежать просто посеред вулиці.

Більш того, у багатьох убитих пов'язані за спиною руки, а самі вони вбиті пострілами в потилицю. У деяких населених пунктах окупанти намагалися приховати сліди злочинів, скидаючи тіла в братські могили.

Цілком переможена та жодного разу не легендарна. Феномен розвалу російської арміїЧому російська армія виявилася взагалі не готова до повномасштабної війни в Україні - в матеріалі Антона Коржа.

Зокрема, у братській могилі в селі Мотижин Київської області виявили не менше шести тіл, серед них - сільська староста Ольга Сухенко, викрадена 23 березня, та її син. Чоловік Ольги Сухенко пізніше був знайдений на території населеного пункту в каналізаційному колодязі. Судячи з усього, їх усіх спочатку довго катували, а потім вбили пострілами в потилицю.

Однак в більшості своїй тіла вбитих лежать прямо на дорогах, або біля стін будівель. Окупанти розстрілювали людей, не зважаючи на стать і вік. Багато хто був убитий просто так. При цьому відступаючи, російські війська замінували все, що тільки можливо, включаючи двері, автомобілі, дитячі майданчики та навіть документи розстріляних українців.

Нагадаємо, 2 квітня стало відомо, що Київська область України повною мірою очищена від російських окупантів. Регіон повністю звільнений Збройними силами України.

Мер звільненого від окупантів Ірпеня Олександр Маркушин закликав місцевих жителів протягом місяця поки не їхати у звільнене від окупантів місто.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: