ЗСУ проводять успішні контратаки на сході та північному сході від Києва – Міноборони Британії

Читать на русском
У британському Міноборони підтвердили, що росія перекидає частину сил із окупованих територій Грузії. На їхню думку, це говорить про серйозні втрати росії.

Українські військові продовжують проводити успішні контратаки на сході та північному сході від Києва.

Про це йдеться у звіті Міністерства оборони Британії з посиланням на нові розвідувальні дані.

Росія зосередить свої удари на чотирьох напрямках – ПентагонРосійські окупанти готуються завдати нових авіаударів територією України. Цього ж разу у чотирьох напрямках, у тому числі й по Києву.

«Українські сили відбили села Слобода та Лукашівка на південь від Чернігова та розташовані вздовж одного з основних шляхів постачання між містом та Києвом. Україна також продовжує проводити успішні, але обмежені контратаки на схід та північний схід від Києва. І Чернігів, і Київ продовжують зазнавати повітряних та ракетних ударів, незважаючи на заяви росії про зниження активності в цих районах», – йдеться у звіті.

У британському Міноборони також повідомили, що росія перекидає частину своїх сил із окупованих територій Грузії – від 1200 до 2 тисяч російських військових.

«Вкрай малоймовірно, що росія планувала створити підкріплення таким чином, і це свідчить про несподівані втрати, які вона зазнала під час вторгнення», – вважають у відомстві.

Нагадаємо, раніше у Міноборони Великої Британії заявили, що на околицях Києва найближчими днями будуть запеклі бої.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: