Рф готується до затяжної війни проти України – Центр при РНБО

Читать на русском
Росія готується до затяжної війни в України. Відведення військ на Чернігівському та Київському напрямках є нічим іншим передислокацією.
mill.ru

Росія готується до затяжної війни в України. Відведення військ на Чернігівському та Київському напрямках є нічим іншим передислокацією.

Про це повідомляє Центр протидії дезінформації при РНБО.

Російська пропаганда активно поширює тези, що «перший етап спецоперації продемонстрував результати», «денацифікація йде за планом», «Донбас може розраховувати на безпеку».

«Вже очевидно, що так зване відведення військ на Київщині та Чернігівщині - не що інше, як передислокація», – йдеться в Центру.

Цілком переможена та жодного разу не легендарна. Феномен розвалу російської арміїЧому російська армія виявилася взагалі не готова до повномасштабної війни в Україні - в матеріалі Антона Коржа.

Як повідомляє CNN з посиланням на дані розвідки США, зараз росія зміщує акцент, щоб продемонструвати перемогу 9 травня на сході України. Але, як зазначають в РНБО, це будуть лише проміжні підсумки затяжної війни, оскільки Путін націлений святкувати власну перемогу 9 травня незалежно від того, якою буде реальна ситуація в Україні.

«Україна усвідомлює, що навіть на тлі жорстких економічних санкцій та поразки плану бліцкригу росія не зупинить своїх спроб загарбати всю територію нашої держави», – додають у повідомленні.

Нагадаємо, морально-психологічний стан особового складу російських військ залишається на вкрай низькому рівні. Для заповнення втрат особового складу російське керівництво здійснює агітацію цивільного населення щодо вступу до лав збройних сил. Такі заходи проводяться як на території росії, так і на тимчасово окупованих територіях Донецької, Луганської областей та анексованого Криму.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: