Українська ППО стала серйозною проблемою для окупантів – розвідка Британії

Читать на русском
Ефективна робота української системи протиповітряної оборони є серйозною проблемою для повітряних та ракетних операцій російських окупантів.
Укрінформ

Ефективна робота української системи протиповітряної оборони є серйозною проблемою для повітряних та ракетних операцій російських окупантів.

Про це йдеться у звіті британської розвідки.

Повний контроль над повітрям був одним із основних завдань російської армії. Проте росія виявилася нездатною знищити системи української ППО, внаслідок чого її літаки, як і раніше, вразливі.

«Нездатність росії виявити та знищити системи ППО серйозно підірвала її зусилля щодо встановлення широкого контролю над повітрям, що, у свою чергу, мало істотний вплив на її здатність підтримувати наступ своїх сухопутних військ на низці фронтів», – йдеться в повідомленні.

Цілком переможена та жодного разу не легендарна. Феномен розвалу російської арміїЧому російська армія виявилася взагалі не готова до повномасштабної війни в Україні - в матеріалі Антона Коржа.

У повідомленні також зазначають, що за останній тиждень спостерігалася концентрація російської авіації у напрямку південного сходу України, ймовірно, через те, що росія зосередила свої військові дії в цьому районі.

Нагадаємо, британський прем'єр Борис Джонсон планує зірвати плани путіна закріпитися на сході України. Для цього Джонсон хоче передати Україні зброю, яка допоможе Збройним силам захистити Одесу - одну з можливих цілей для рф в ході її наступу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: