Росія вбиває цивільних: за добу на Донбасі від окупантів загинули п’ятеро людей, десятки поранені

Читать на русском
Наразі вдалося уточнити інформацію про двох людей, які загинули біля Мелекіного під час спроби вирватися з блокадного Маріуполя. Серед них – одна дитина.
Ілюстративне фотоMind.ua

На Донеччині минулої доби, 31 березня, від обстрілів російського агресора ще п’ять цивільних людей загинули та 22 були поранені. Серед поранених - четверо дітей.

Про це керівник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко повідомив у Телеграмі.

«Росія вбиває цивільних! Сьогодні внаслідок російських обстрілів на Донеччині загинуло 5 людей: 2 - у Мар’їнці, 2 - у Вугледарі та 1 - у Костянтинівці. Поранення одержали 22 людини, у тому числі – 4 дитини», - написав очільник області.

36 доба війни — Генштаб ЗСУ опублікував зведенняУ Генеральному штабі ЗСУ розповіли про оперативну обстановку на фронтах станом на закінчення 36-ої доби протистояння російському вторгненню.

Кириленко зазначив, що наразі вдалося уточнити інформацію про двох людей, які загинули біля Мелекіного під час спроби вирватися з блокадного Маріуполя. Серед них – одна дитина.

На жаль точну кількість жертв у Маріуполі та Волновасі встановити досі неможливо.

Згідно з інфографікою, яку опублікував Кириленко, загалом станом на 20:00 31 березня, починаючи з 24 лютого, на Донеччині від дій російських загарбників загинули 137 та були поранені 560 мирних мешканців регіону.

Напередодні Зеленський у зверненні розповів про складну ситуацію на південному напрямку і Донбасі.

Також Верещук розповіла, скільки українців вдалося евакуювати за добу до Запоріжжя.

Раніше ми повідомляли, що у Генеральному штабі ЗСУ розповіли про ситуацію на фронті та про оперативну обстановку на закінчення 36-ї доби війни України проти російсько-фашистських загарбників.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: