На Донеччині окупанти обстрілюють житлові райони касетними боєприпасами

Читать на русском
В Красногорівці Донецької області росіяни застосували касетні боєприпаси. Окупанти обстріляли житлові райони з реактивних систем залпового вогню Торнадо-С.
t.me/mvs_ukraine

В Красногорівці Донецької області росіяни застосували касетні боєприпаси. Окупанти обстріляли житлові райони з реактивних систем залпового вогню «Торнадо-С».

Про це повідомляє Міністерство внутрішніх справ.

«Ворожі боєприпаси впали посеред вулиць приватного сектору. Вибухотехніки поліції та ДСНС знешкоджують бойові кумулятивні елементи», – йдеться в повідомленні.

Зазначають, що касетні боєприпаси самоліквідуються протягом 40 годин, тому знаходиться біля них небезпечно. У Донецькій області вже зафіксовані випадки травмування такими боєприпасами.

Нагадаємо, Управління ООН з прав людини отримало достовірні повідомлення про декілька випадків застосування російськими військами касетних боєприпасів у населених пунктах України.

Додамо, в Авдіївці Донецької області війська росії застосували заборонені фосфорні боєприпаси у ніч на 27 березня. Українська влада і раніше повідомляла, що окупанти використовують у війні проти України заборонені фосфорні бомби. Повідомлялося про такі факти у Краматорську (Донецька область), в районі Попасної (Луганська область).

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: