У Генштабі повідомили про плани окупантів збільшити інтенсивність обстрілів балістичними ракетами

Читать на русском
Ворог планує збільшити інтенсивність обстрілів українських міст та об’єктів інфраструктури балістичними ракетами.
Лівий берег

До військового аеродрому Гомель в Білорусі перекинуто 200 найманців з країн близького сходу. Крім того, триває перекидання ракетних підрозділів до республіки Білорусь.

Про це йдеться у свіжому зведенні Генштабу Збройних Сил України за 31 березня. Мета перекидання ракетних підрозділів, за даними Генштабу – збільшення інтенсивності обстрілів балістичними ракетами населених пунктів та об’єктів інфраструктури на території України.

«Так, в районі Гомеля виявлено прибуття трьох ракетних комплексів “Іскандер” та двох комплексів ППО "С- 300" для їх прикриття», – йдеться у повідомленні.

Також у Генштабі ЗСУ зазначили, що ворожі війська намагаються створити нове угруповання військ на Слобожанському напрямку, щоб встановити контроль над частинами Харківської, Луганської та Донецької областей, включаючи блокаду міст Слов’янськ та Краматорськ.

«Ворог продовжує атакувати місто Попасна, імовірно, з метою відволікання уваги військового керівництва України від спроб встановлення контролю над Ізюмом та Маріуполем», – повідомили захисники.

Сирійська влада не виконує обіцянки про постачання найманців для російської армії – ГУР МОСудячи з переговорів росіян з сирійцями, про які відомо українським розвідникам, влада Сирії затягує час, щоб не відправляти до України своїх бойовиків.

У ЗСУ вкотре звернули увагу на те, що окупанти вдаються до мінування – зокрема, мінують свою військову техніку, яку залишають на наших територіях.

Нагадаємо, окупанти завдали ракетного удару по військовій частині на Дніпропетровщині.

Тим часом, вже вкотре збільшилася кількість загиблих внаслідок ракетного удару по Миколаївській ОДА.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: