Переговори України та росії у Стамбулі можуть розпочатися завтра вранці – СН

Читать на русском
Українсько-російські переговори в Туреччині можуть розпочатися у вівторок, 29 березня, а не сьогодні увечері – як анонсувалося.
пресслужба Слуги народу

Українсько-російські переговори в Туреччині можуть розпочатися у вівторок, 29 березня, а не сьогодні увечері – як анонсувалося до цього.

Про це повідомила речник партії «Слуга народу» Юлія Палійчук, посилаючись на слова голови фракції та учасника делегації від України Давида Арахамії.

Зеленський вперше з початку війни дав інтерв'ю російським ЗМІ: головні тезиПрезидент України Володимир Зеленський дав інтерв'ю російським журналістам уперше після вторгнення росії. Обговорювали війну, шляхи її завершення, виведення армії рф, переговори двох сторін, референдум та цілі Володимира Путіна.

«Україно-російські переговори можуть розпочатися у вівторок, 29 березня, з 10 ранку. За словами Давида Арахамії, початок переговорів змістився у часі через логістичні проблеми», - написала вона в Telegram у понеділок, 28 березня.

Нагадаємо, напередодні стало відомо, що делегації України та росії цього тижня продовжать переговори в очному форматі.

Президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні у ніч на понеділок висловився про майбутні переговори: «Попереду новий раунд переговорів, бо ми шукаємо миру. Наші пріоритети відомі. Суверенітет і територіальна цілісність України не піддаються сумніву. Дійсні гарантії безпеки для нашої держави є обов'язковими. Очевидна й наша мета – мир та якнайшвидше відновлення нормального життя в Україні».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: