Зеленський: «Провал переговорів з Путіним означатиме Третю світову війну»

Читать на русском
Президент України Володимир Зеленський заявив про готовність до переговорів з російським лідером Володимиром Путіним.
president.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський заявив про готовність до переговорів з російським лідером Володимиром Путіним.

Про це він повідомив у інтерв'ю CNN.

Час до перемоги: прогнози та сценарії закінчення війни в Україні21 день Україна протистоїть у повномасштабній загарбницькій війні з боку росії. Плани ворога пішли шкереберть, проте він досі не припиняє атак. Як довго доведеться воювати українцям до перемоги - у матеріалі політолога Олександра Радчука.

«Я готовий до переговорів з ним. Я був готовий протягом останніх двох років. І я думаю, що без переговорів ми не можемо завершити цю війну», – заявив він.

На його думку, Україна має використовувати всі можливості для переговорів. Президент також переконаний, що провал переговорів з Путіним означатиме Третю світову війну.

«Я думаю, що ми повинні використовувати будь-який формат, будь-який шанс, щоб мати можливість вести переговори, можливість розмовляти з Путіним. Але якщо ці спроби не вдадуться, це означатиме, Третю світову війну», – додав Зеленський.

Нагадаємо, міністр закордонних справ Туреччини Мевлют Чавушоглу наголошує на зближенні позицій щодо критичних питань на переговорах Росії та України, але частину питань слід вирішувати на рівні лідерів цих країн.

Раніше Великобританія звинуватила Росію у використанні переговорів для перегрупування сил.

Також писали, радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що мирні переговори з Росією можуть тривати кілька тижнів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: