В росії розвиваються два процеси, руйнівні для режиму путіна, – Подоляк

Читать на русском
На тлі війни росії проти України в країні-агресорі розвиваються два скандальні процеси. І обидва вони вкрай руйнівні для режиму президента путіна.
president.gov.ua

На тлі війни росії проти України в країні-агресорі розвиваються два скандальні процеси. І обидва вони вкрай руйнівні для режиму президента путіна.

Про це повідомляє радник голови Офісу президента Михайло Подоляк.

За його словами, перший процес спостерігається в депресивних регіонах, де була спроба часткової мобілізації.

«Однак навіть там почалася паніка. І щоб її зняти, спікери російського Міноборони вийшли на публіку з дивною заявою: мобілізація дійсно відбувається, але її організували... українські спецслужби», – заявив він.

Путін розпочав репресії проти служби ФСБ, яка забезпечувала його даними щодо політичної ситуації в Україні – ЗМІЗа два тижні після вторгнення Путін розпочав репресії проти керівництва відділу ФСБ, який доповідав йому про політичну ситуацію в Україні.

Подоляк також підкреслив, що ця заява стала спробою виправдати необхідність направити строковиків на війну проти України. Що стосується другого процесу, то, на думку Подоляка, він полягає в тому, що управлінська еліта вже категорично намагається сховатися від усякої публічності.

Нагадаємо, командування генштабу збройних сил росії змінило риторику щодо цілей повномасштабного вторгнення в України. Окупантів готують до менш грандіозних «перемог».

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: