«Чи потрібно вам це»: Арестович звернувся до російських матерів на фоні призову з 1 квітня

Читать на русском
Радник глави Офісу президента України Олексій Арестович закликав російських матерів не відправляти своїх синів на загибель на війну.
скрін з відео

Радник глави Офісу президента України Олексій Арестович закликав російських матерів не відправляти своїх синів на загибель на війну, яку розпочав президент росії Володимир Путін.

Про це він заявив на брифінгу у суботу, 26 березня.

«Путін бреше на весь світ, що тут немає солдатів-строковиків»: про що розповіли полонені військові РФ в УкраїніВідбувся брифінг полонених російських військових. Усі вони – солдати строкової служби ЗС РФ, які серед інших напали на Україну за наказом президента Росії Володимира Путіна.

«Мушу зазначити, що 1 квітня у російській федерації розпочинається кампанія на призов строковиків», - сказав Арестович.

За його словами, сьогодні українська розвідка відзначає різке падіння частки контрактників у Збройних силах росії, росгвардії та ін.

«Можемо очікувати, що путінський режим пожене вперед строковиків. Мами росії, подумайте, чи потрібно вам це, і якщо не потрібно - вчиніть дії у відповідь. Бережіть своїх синів, їм нема за що гинути в Україні. Ця війна не потрібна українському народу, вона потрібна лише путінському режиму. Ось вам із путінським режимом і треба розбиратися», - наголосив Арестович.

Нагадаємо, на сьогоднішній день, за даними Генштабу ЗСУ, втрати російської армії – 16 400 убитих солдатів.

Розвідка МОУ повідомила про самогубство командира танкового полку росії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: