Більше ніколи не кажіть, що наша армія не відповідає стандартам НАТО – Зеленський

Читать на русском
Президент України Володимир Зеленський закликав лідерів країн Північноатлантичного альянсу не казати, що наша армія не відповідає стандартам НАТО.
president.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський закликав лідерів країн Північноатлантичного альянсу більше ніколи не сумніватися у силі та потужності української армії.

Про це він заявив під час виступу на саміті НАТО у четвер, 24 березня.

Місяць повномасштабної війни в Україні: що за цей час пообіцяв ЗеленськийЯкі обіцянки дав президент Володимир Зеленський за місяць повномасштабної російської агресії – у матеріалі Слово і діло.

«А єдине, що я у вас прошу... Прошу заради наших військових... Після такого місяця війни... Війни проти Росії... Більше ніколи... прошу вас ніколи не кажіть нам, що наша армія не відповідає стандартам НАТО», - сказав він у четвер, виступаючи на саміті НАТО. За його словами, ЗСУ вже показали, на що здатні.

«Ми показали, на що здатні наші стандарти. І як багато ми можемо дати спільну безпеку у Європі та світі. Як багато ми можемо зробити для захисту від агресії проти всього, що ми цінуємо. Що ви цінуєте», - сказав президент України.

Нагадаємо, Зеленський на саміті НАТО також заявив, що Україні потрібна військова допомога без обмежень, як і без обмежень армія росії застосовує проти України весь свій військовий арсенал.

Раніше він нагадав про країни НАТО, які готові давати Україні гарантії безпеки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: