На ЧАЕС провели часткову ротацію персоналу, який відпрацював майже 600 годин

Читать на русском
Сьогодні провели часткову ротацію персоналу Чорнобильської АЕС та евакуювали частину людей. Персонал був на робочих місцях близько 600 годин.
facebook.com/ChornobylNPP

Сьогодні провели часткову ротацію персоналу окупованої Чорнобильської АЕС та евакуювали групу людей. Усього вдалося вивезти 64 особи. Персонал був на робочих місцях близько 600 годин.

Про це повідомило ДП Чорнобильська АЕС.

Росія готує теракт на Чорнобильській АЕС – розвідкаПутін наказав про підготовку теракту на Чорнобильській АЕС. Окупанти планують створити техногенну катастрофу, відповідальність за яку перекладуть на Україну.

Як повідомляється, сьогодні вдалося вивезти 64 особи:

  • 50 людей змінного персоналу ЧАЕС
  • 9 службовців Національної гвардії України (8 жінок та 1 онкохворого)
  • 1 працівника Державної служби надзвичайних ситуацій
  • 4 «сталкери»

«На заміну евакуйованого персоналу ЧАЕС відправилося 46 добровольців-працівників станції для виконання службових обовʼязків та для забезпечення функціонування підприємства. Нагадаємо, що персонал, перебував на робочих місцях близько 600 годин, героїчно виконуючи свої професійні обовʼязки та підтримуючи належний рівень безпеки», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Чорнобильську АЕС узяли під свій контроль російські військові. Внаслідок дій російських окупантів атомну електростанцію 9 березня було знеструмлено.

13 березня на Чорнобильській атомній електростанції було відновлено електропостачання.

При цьому окупанти відмовлялися проводити ротацію персоналу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: