У Путіна загострилася фобія замаху на його життя – Центр протидії дезінформації

Читать на русском

У президента РФ Володимира Путіна, який у лютому дав наказ своїй армії напасти на Україну, загострилася фобія щодо замаху на його життя.
фото з відкритих джерел

У президента РФ Володимира Путіна, який у лютому наказав своїй армії напасти на Україну, загострилася фобія щодо загрози заколоту та замаху на його життя.

Про це заявив Центр протидії дезінформації при РНБО України.

«У Володимира Путіна загострилася фобія загрози заколоту та замаху на його життя», - йдеться у повідомленні.

У центрі пояснили це наступним, що коли Путін виходить «у люди», його оточують зовсім не «випадкові люди». Зокрема, на одному фото вони з Путіним у церкві, а на іншому – вже імітують якихось рибалок, на третьому – п'ють чай із ним же.

Як встановили журналісти ВВС, у лютому 2020-го в розпал обговорення поправок до Конституції Володимира Путіна на масових заходах оточувала група «випадкових перехожих», сформована зі співробітників «фабрики медіатролей» Євгена Пригожина та випускників близької кремлі «Школи молодого політика».

Також широко розтиражовано російською пропагандою фото зі стюардесою, яка пізніше була в образі рибалки та продавщиці морозива.

У Центрі протидії дезінформації зазначили, що все це свідчить про тяжкий психічний стан Путіна, який стрімко погіршується на тлі поразки військового вторгнення в Україну та обумовленого крахом економіки Росії.

Нагадаємо, в ОПУ заявили, що представники російської делегації на переговорах уже не ультимативно щось кажуть, а уважно слухають пропозиції України.

Президент України Володимир Зеленський виступив за те, щоб провести прямі переговори із президентом Росії Володимиром Путіним у Єрусалимі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: