«Ага, щас! Спочатку хочу побачити, як здохне Путін»: Аваков прокоментував фейк про свою загибель

Читать на русском
Аваков записав відео, в якому глузував з пропагандистів і довів, що живий. Ексміністр заявив, що для початку він має переконатися у смерті президента РФ Путіна.
Арсен АваковЛіга.нет

«Тут рашистські ЗМІ повідомляють і розповідають усім, як вони вбили у Харкові бомбами Арсена Авакова. Ага, щас!».

Так відреагував на фейки про свою загибель ексміністр внутрішніх справ України Арсен Аваков у відеозверненні, яке опублікував телеграм-канал українського підсанкційного ЗМІ Политика Страны.

«Я тут, у Києві, і хер вам. Я спочатку хочу побачити, як здохне Путін, розвалиться ця смердюча імперія, а Україна процвітатиме і переможе. Так і буде! А я, разом із багатьма українцями, тут, у Києві. …І якщо доведеться, товариші-пропагандисти, то заберемо з собою дуже багатьох. Слава Україні!», – сказав екс-міністр.

Нагадаємо, Аваков тривалий час перебував в опозиції до президента Володимира Зеленського. Він часто спілкувався з журналістами, звинувачуючи українську владу у багатьох гріхах. Утім, під час війни, як і решта політиків та інших українців, незалежно від політичних поглядів, традиційно виступає проти навали вбивць РФ.

Фейки країни-агресора не припиняються вже багато років, а останнім часом стають дедалі жорстокішими. Так, днями у МОЗ спростували брехливі заяви про «воєнно-біологічні програми» в Україні.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: