Facebook дозволив розміщувати повідомлення із закликами до смерті Путіна

Читать на русском
Соціальні мережі Facebook і Instagram тимчасово дозволили повідомлення із закликами до смерті Путіна та насильства над російськими військовими.
tengrinews.kz

Соціальні мережі Facebook і Instagram тимчасово дозволили повідомлення із закликами до смерті Путіна та насильства над російськими військовими.

Про це повідомляє Reuters.

Відомо, що такі пости та коментарі можна розміщувати, якщо вони мають відношення до війни Росії проти України.

«В результаті російського вторгнення в Україну ми тимчасово зробили поправку на форми політичного вираження, які зазвичай порушують наші правила, такі як агресивні висловлювання, такі як «смерть російським окупантам». Ми як і раніше не допустимо заслуговують довіри закликів до насильства проти російських громадян», – йдеться у заяві представника Meta.

Колишній розвідник КДБ прокоментував дані ЦРУ щодо реакції Путіна на втрати у війні з УкраїноюКолишній розвідник КДБ Юрій Швець називає Путіна гопником і вважає, що втрати у війні не лише підривають позиції президента РФ, а й приземлюють його.

При цьому заклики до смерті російських лідерів будуть дозволені, якщо вони не містять інших цілей або не мають двох показників достовірності, таких як місце або метод. Крім того, дозволені заклики до насильства щодо російських військових, коли в повідомленні явно йдеться про вторгнення в Україну. Однак вони не поширюються на військовополонених.

Тимчасовий дозвіл на заклики до насильства щодо російських військових поширюються на Вірменію, Азербайджан, Естонію, Грузію, Угорщину, Латвію, Литву, Польщу, Румунію, Росію, Словаччину та Україну.

Раніше повідомляли, що цілком реалістично, що на повернення РФ до рівня виробництва та споживання 2021 року за найкращих сценаріїв підуть десятиліття. Тобто нинішнє покоління вже ніколи не житиме, як у 2021 році.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: