Представники РФ на перемовинах припинили говорити ультиматумами, – Подоляк

Читать на русском
Україна вже підготувала свої пропозиції для переговорів з Росією через війну. На конкретні результати в Офіс президента чекають вже зовсім скоро.
president.gov.ua

Україна вже підготувала свої пропозиції для переговорів з Росією через війну. На конкретні результати в Офіс президента чекають вже зовсім скоро.

Про це повідомив радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк.

«Наші пропозиції на столі. Вони жорсткі. Стосуються насамперед припинення вогню та відведення військ. Ми принципово не поступимося ні в яких позиціях. Росія це вже розуміє і починає конструктивно розмовляти. Думаю, що на конкретні результати вийдемо в лічені дні», – заявив він.

Перемога України: сценарії розвитку війни з РосієюУкраїна продовжує захищатися від нападу РФ. Ворожі війська дедалі більше зазнають поразок, проте до перемоги ще далеко. Якими можуть бути сценарії розвитку війни - у матеріалі політолога Олександра Радчука.

Подоляк наголошує, що представники російської делегації на переговорах вже не ультимативно що-небудь говорять, а уважно слухають пропозиції України.

Раніше повідомляли, що переговори з делегацією РФ тривають безперервно у відеоформаті.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський виступив за те, щоб провести прямі переговори з президентом Росії Володимиром Путіним у Єрусалимі.

Додамо, президент Російської Федерації Володимир Путін заявив про прогрес у переговорах із Україною. Натомість очільник міністерства закордонних справ Дмитро Кулеба спростував його слова.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: