Окупанти планують активізувати завдання авіаударів по великих містах України – Генштаб

Читать на русском
Росія планує активізувати авіацію, щоб завдавати ракетно-бомбових ударів по українським містам та промисловій інфраструктурі.
Ілюстративне фото

Російські окупанти планують активізувати авіацію з метою завдання ракетно-бомбових ударів по великих містах України та промисловій інфраструктурі.

Про це повідомили у Генштабі ЗСУ.

На виконання цієї мети на територію Білорусі перекидаються авіаційні підрозділи Центрального та Східного військових округів.

У Росії анонсували удари по українським підприємствам ОПКУ російському міноборони пригрозили новими атаками на Україну, цього разу анонсували удари по підприємствам ОПК.

«У населеному пункті Міла Київської області підрозділ із кадировських найманців проводить обстріл мирного населення. Угруповання ворога, що діє на окремих напрямках, Конотоп та Охтирка втратили до 50 відсотків особового складу. Для продовження наступальних дій потрібне перегрупування та поповнення запасів. Підступність окупантів проявляється у тактиці терору щодо мирного населення, обстрілах гуманітарних конвоїв, організованих українською владою, організацією пропагандистських конвоїв та спробах легалізації окупаційної влади на окремих захоплених територіях», – розповіли у Генштабі.

Зазначається також погіршення морально-психологічного стану противника: на окремих напрямках окупанти викидають свої документи та намагаються повернутися на територію Росії.

Нагадаємо, раніше в Генштабі заявили, що окупаційні війська Росії намагаються встановити поліцейський режим на окупованих територіях за допомогою неприхованого терору проти цивільних.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: