Україна більше не має кордонів з Польщею, ми разом на стороні добра – Зеленський

Читать на русском
Україна більше не має кордонів з Польщею, оскільки влада цієї країни максимально допомагає в евакуації українцям від війни.
скріншот

Україна більше не має кордонів з Польщею, оскільки влада цієї країни максимально допомагає в евакуації і надає притулок українським жінкам і дітям.

Про це президент України Володимир Зеленський заявив у зверненні у суботу, 5 березня.

Перемога України: сценарії розвитку війни з РосієюУкраїна продовжує захищатися від нападу РФ. Ворожі війська дедалі більше зазнають поразок, проте до перемоги ще далеко. Якими можуть бути сценарії розвитку війни - у матеріалі політолога Олександра Радчука.

«Нам вдалося не допустити гуманітарної кризи на кордоні. Вдалося організувати ситуацію так, що тисячі українських жінок та дітей отримали гідне ставлення. Ніхто не питає якоїсь національності, віри, скільки грошей. Фактично у нас більше немає кордонів із дружньою Польщею, бо ми разом на стороні добра. Нам не до кордонів», - заявив президент.

Він також висловив упевненість, що незабаром можна буде сказати українцям, щоби вони поверталися додому.

«Я впевнений, що скоро ми зможемо сказати повертайтеся. Повертайтеся з Польщі, Румунії, Словаччини та інших країн. Повертайтесь, бо загрози більше немає», - додав Зеленський.

Нагадаємо, Зеленський також висловив упевненість, що незабаром влада України зможе звернутися до українських біженців із закликом повернутися додому. Вже є домовленості як відновити міста.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: