Нове звернення Зеленського: «Ми вже вибороли наше майбутнє. Але ще боремось за наше сьогодні»

Читать на русском
Зеленський заявив, що українці вибороли своє майбутнє у війні з Росією. Однак народ України продовжує боротися за своє сьогодні.
president.gov.ua

Зеленський заявив, що українці вибороли своє майбутнє у війні з Росією. Однак народ України продовжує боротися за своє сьогодні.

Про це президент України Володимир Зеленський повідомив у своєму відеозверненні.

Зеленський зазначив, що він щодня і щоночі розмовляє з лідерами держав, з лідерами бізнес-спільноти, та немає такої години, щоб Україна не чула, яку допомогу отримає.

«Вночі знов говорив про це з президентом Байденом. Я вдячний йому за рішучість. За підготовку ще нових рішень для українців та європейців. Ще нових санкцій проти агресії. А перед тим говорив з американськими конгресменами. Більш ніж двісті представників обох партій Конгресу. Дуже щирі. Максимально зацікавлені в тому, щоб реально нам допомогти», – розповів він.

Зеленський заявив, що сьогодні українці воюють за те, де пройде межа між життям і рабством. Громадяни РФ роблять такий же вибір в ці дні, ці години. Президент звернувся до росіян та закликав їх не мовчати та виборювати власну свободу та зупинити війну в Україні.

Крім цього, в той час, коли українська армія відвойовує свободу, в Україні вже формуються фонди для відбудови країни.

«Ми вже формуємо спеціальні фонди для відбудови. Їх вже чотири. Фонд відновлення зруйнованого майна та інфраструктури. Фонд відновлення та трансформації економіки. Фонд обслуговування та погашення державного боргу. Фонд підтримки малого та середнього бізнесу», – додав Зеленський.

Нагадаємо, у Генштабі ЗСУ розповіли про втрати російських військових на 11-й день війни. З 24 лютого кількість убитих російських окупантів становить понад 11 тисяч осіб.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: