Два роки та дев'ять місяців роботи ОПУ: як команда Зеленського виконує обіцянки

Читать на русском

«Слово і діло» продовжує стежити, як президент Володимир Зеленський та його команда виконують обіцянки. За два роки та дев'ять місяців роботи керівник Офісу президента та його заступники виконали 88 обіцянок, провалили – 62, у процесі залишається – 94.

З 20 січня до 20 лютого керівники ОПУ виконали та провалили по одній обіцянці. Усі їхні обіцянки можна переглянути за посиланням.

Як аналітики «Слово і діло» відстежують виконання обіцянок усіх політиків, можна переглянути в нашому регламенті.

Єдина невиконана обіцянка належить Андрію Єрмаку. Керівник ОПУ у липні минулого року обіцяв, що президія Конгресу місцевої та регіональної влади засідатиме щомісяця. Засідання були 29 жовтня, а потім аж 11 лютого – значно рідше, ніж обіцяв Єрмак.

Ігор Жовква виконав обіцянку про те, що під час візиту президента Франції до України розпочнеться низка нових економічних проєктів. Еммануель Макрон був у Києві 8 лютого. У день його візиту стало відомо, що Франція надасть Україні 1,2 млрд євро програмного фінансування, яке можна використати на проєкти розвитку. Також було підписано угоди на постачання в Україну електровозів Alstom на суму 900 млн євро, пожежно-рятувальної техніки для ДСНС та будівництва патрульних катерів для Прикордонної служби.

Традиційно багато інфраструктурних обіцянок за місяць дав заступник голови ОПУ Кирило Тимошенко. Так, Тимошенко пообіцяв побудувати «практично в кожному регіоні» льодову арену; відновити інфраструктуру всіх спортивних інтернатів; побудувати три нові спортивні інтернати; реконструювати аеропорти у Житомирі, Кривому Розі, Чернівцях, Полтаві та Рівному; восени цього року забезпечити початок будівництва музею Революції гідності; провести ремонтно-будівельні роботи у ста ДЮСШ.

Ростислав Шурма запевнив, що Україна завершить цей опалювальний сезон без збоїв: «За динамікою споживання ми бачимо, що навіть наявних запасів (газу – ред.) у наших підземних сховищах достатньо для стабільного проведення та завершення опалювального сезону, щоб задовольнити потреби всіх без винятку споживачів газу. Ми пройдемо опалювальний сезон без збоїв».

Нагадаємо, у нашому дайджесті можна дізнатися, як упродовж останнього місяця виконував обіцянки Володимир Зеленський.

На інфографіці можна побачити, як Андрій Єрмак виконує обіцянки протягом двох років на посаді.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: