У Донецьку пролунав вибух біля будівлі «уряду ДНР» – ЗМІ

Читать на русском

Російські ЗМІ повідомили, що у п'ятницю, 18 лютого, у Донецьку біля будівлі так званого уряду самопроголошеної підірвали машину.
фото з відкритих джерел

Російські ЗМІ повідомили про те, що у п'ятницю, 18 лютого, у Донецьку біля будівлі «уряду» самопроголошеної Донецької народної республіки пролунав вибух.

Про це із посиланням на інформацію представництва самопроголошеної ДНР у СЦКК повідомляє російський Інтерфакс.

Убивства, напади та етнічні причини: що ставало приводом для війни за останнє століттяЩо ставало приводом для війни у ХХ та ХХІ століттях, дивіться на інфографіці «Слово і діло».

«Близько 19:00 підірвано машину на парковці біля будівлі будинку уряду. Вибухову хвилю чуло все місто. МНС виїхало на місце вибуху», - йдеться у повідомленні.

Начальник «народної міліції ДНР» Денис Синенков повідомив російському Інтерфаксу, що у Донецьку біля будівлі уряду вибухнув його автомобіль, сам він не постраждав.

Причини вибуху поки що з'ясовуються.

Нагадаємо, сьогодні «главар» так званої ДНР Денис Пушилін заявив, що мешканців ДНР евакуювали до Ростовської області Росії через зростання напруженості в регіоні.

Після цього самопроголошена ЛНР також оголосила про евакуацію мешканців до РФ.

У Кремлі заявили, що нічого не знають про евакуацію з «ДНР» і «не мають інформації», чи це узгоджено з російською стороною.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: