Бутусов і Шуфрич побилися в ефірі у Шустера

Читать на русском

Бутусов накинувся на Шуфрича, поки той говорив, що в Україні живуть люди, які говорять різними мовами, і вдарив нардепа в обличчя
Нестор ШуфрічСвобода слова Савіка Шустера

Головний редактор видання «Цензор.НЕТ» Юрій Бутусов і народний депутат від ОПЗЖ, голова парламентського Комітету зі свободи слова Нестор Шуфрич влаштували бійку в ефірі програми Савіка Шустера «Свобода слова».

Відомо, що Бутусов накинувся на Шуфрича, поки той говорив, що в Україні живуть люди, які говорять різними мовами, і вдарив нардепа в обличчя. Приблизно хвилину б'ються не могли розняти - Бутусов ледь не задушив Шуфрича, а також сильно роздряпав йому обличчя.

Проте, після короткої відсутності Шуфрич повернувся в студію, що мало не спровокувало нову бійку.

Бутусов накинувся на Шуфрича, поки той говорив, що в Україні живуть люди, які говорять різними мовами, і вдарив нардепа в обличчя
Юрій БутусовСвобода слова Савіка ШустераЗображення максимального розміру (відкриється в новому вікні)

Нагадаємо, раніше проєкт «Схеми» з'ясував, що народний депутат від ОПЗЖ Нестор Шуфрич має в окупованому Криму нерухомість - розкішний особняк по сусідству з таким же особняком свого сопартійця, Віктора Медведчука. Особняк, земля під яким придбана у Медведчука, оформлений відповідно до російського законодавства, таким чином, власник особняка фактично визнає юрисдикцію РФ на території Криму.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: