Екссекретар РНБО Данилюк на своєму дні народження побився з радником глави ОПУ Міловановим – ЗМІ

Читать на русском

Колишній секретар Ради національної безпеки та оборони Олександр Данилюк на власному дні народження влаштував бійку з радником глави офісу президента, головою «Укроборонпрому» Тимофієм Миловановим.

Про це повідомляє «Українська правда».

Видання повідомляє, що Милованов навіщось прийшов на день народження Данилюка. Вони відійшли в сторону, почали розмову, в ході якого розгорілася сварка. Данилюк зажадав від Мілованова залишити свято і доповісти главі ОПУ Андрію Єрмаку, що його вигнали з дня народження. У відповідь Милованов запропонував Данилюку «згадати, як ти за часів Януковича працював», після чого отримав від Данилюка удар в ліве око.

Видання повідомило, що рознімали бійку Київради Дмитро Білоцерківець і колишній заступник генпрокурора Віктор Трепак, який і вивів Мілованова зі свята.

Сам радник Єрмака в коментарі «Стране» підтвердив факт інциденту. За його словами, причиною конфлікту став недопуск Данилюка до конкурсу на главу Бюро економічної безпеки. Комісію з відбору претендентів очолює якраз Милованов.

«Його близько не можна підпускати до держслужби. Він неадекватний. Ми сперечалися, чи законно було рішення комісії про його недопуск. Я сказав, що законно. Потім він почав обзиватися. Не пам'ятаю, як саме. Говорив щось про принципи, і про те, що у нього великий політичний досвід» - заявив він виданню.

На питання про свій стан Милованов сказав, що у нього розбита брова і болить голова. Однак він ще не вирішив, чи буде заявляти на Данилюка в поліцію. Втім, в соціальних мережах радник Єрмака знову назвав Данилюка неадекватним і заявив, що «в США він би сів у в'язницю».

Нагадаємо, що в залі Верховної Ради в п'ятницю, 16 липня, знову сталася бійка. Цього разу її учасниками стали нардеп від «Батьківщини» Вадим Івченко та депутат від «Слуги народ» Микола Сольський.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: