Бійка зі стріляниною біля СБУ: фігурантам обрали запобіжний захід

Читать на русском
У п'ятницю, 4 лютого, учасникам бійки зі стріляниною біля будівлі Головного управління СБУ обрали запобіжні заходи - фігурантів заарештували з можливістю вийти під заставу.
Нацполіція

У п'ятницю, 4 лютого, учасникам бійки зі стріляниною біля будівлі Головного управління СБУ обрали запобіжні заходи - фігурантів заарештували з можливістю вийти під заставу.

Про це повідомляє поліція Києва.

Відомо, що суд узяв під варту затриманих за цей інцидент. За даними слідства, бійка та стрілянина сталися біля пункту обміну валют на вулиці Володимирській.

«Тоді за хуліганські дії затримали 25-річного та 26-річного киянина, а також 28-річного мешканця Черкас. Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України – хуліганство», - йдеться у повідомленні.

Як пише видання «Грати», одним із заарештованих є член націоналістичної організації «Український стяг» Крістіан Ударов. За версією слідства, він з іншими учасниками цієї організації під приводом того, що обмінник нібито фінансує так звані «ЛДНР», вигнали з нього клієнтів і вимагали пред'явити фінансові документи.

Прокуратура стверджує, що активісти розпорошили перечний газ, після чого вибігли за охоронцями у внутрішній двір. Захист стверджує, що конфлікт спровокували «сепаратистські висловлювання» охоронця, і Ударов домогтися вибачень.

Нагадаємо, 3 лютого біля столичного управління СБУ сталася стрілянина.

Внаслідок конфлікту та стрілянини біля будівлі СБУ у Києві постраждали двоє осіб. Ще 14 учасників інциденту доправили до поліції.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: