В окупованих Донецьку та Луганську перестав працювати мобільний зв'язок українських операторів

Читать на русском
У користувачів LifeCell проблем зі зв'язком немає. А ось ті, хто використовує Vodafone і Kyivstar, не можуть скористатися всіма послугами зв'язку
Ілюстративне фотоua.news

Загострення на Донбасі відзначилося не тільки обстрілами. На території всієї Донецької та Луганської областей перестав працювати зв'язок українських операторів. Неможливо скористатися послугами операторів Vodafone і Kyivstar.

Про це повідомляє видання Новини Донбасу.

Загострення ситуації на Донбасі: що сталося і чого може домагатися РосіяСитуація на Донеччині 17 лютого різко загострилася. Чому це сталося, про що раніше говорили сепаратисти та Кремль, і чого може добиватися Росія – у матеріалі.

Вказується, що у користувачів LifeCell проблем зі зв'язком немає. А ось ті, хто використовує Vodafone і Kyivstar, не можуть скористатися всіма послугами зв'язку. Відомо, що технічні служби обох операторів не мають інформації про те, що сталося, тому служба підтримки просить українців заповнити заявку на техобслуговування.

Раніше ми писали про те, що вранці в четвер, 17 лютого, бойовики обстріляли з артилерії Станицю Луганську. Один зі снарядів влучив у дитсадок.

Також з початку поточної доби четверга, 17 лютого, українська сторона зафіксувала вже 47 обстрілів. Бойові дії активізувалися в Донецькій і Луганській областях.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: