У ЄС відреагували на обстріли Станиці Луганської

Читать на русском
У ЄС стежать за ситуацією з обстрілами на Донбасі. Про це заявив представник ЄС перед зустріччю лідерів Євросоюзу щодо України.
Слово і діло

У ЄС стежать за ситуацією з обстрілами на Донбасі. Про це заявив представник ЄС перед зустріччю лідерів Євросоюзу щодо України.

Як пише Reuters, не називаючи імені та посади чиновника, відповідаючи на запитання про останній обстріл на Донбасі він сказав: «Привід для санкцій – це питання політичної оцінки. Ми поки що не вступаємо в цю дискусію. Ми уважно стежимо за ситуацією з обстрілами на Донбасі, усвідомлюємо, що це може бути використано як тест чи виправдання».

Кризова дипломатія: з ким зустрічався і кому телефонував Зеленський на тлі загрози від РосіїВолодимир Зеленський з початку року особисто зустрівся і говорив телефоном із лідерами США, Німеччини, Франції, Туреччини, Великої Британії, а також генсеком НАТО та топчиновниками ЄС.

Як відомо, сьогодні лідери країн-членів Європейського Союзу обговорять останні події навколо України й Росії.

Нагадаємо, у зоні ООС на Донбасі у четвер, 17 лютого, різко погіршилася ситуація. Бойовики посилили обстріл із забороненого озброєння. Вже зафіксовано 29 порушень режиму припинення вогню.

Відомо, що поранено одного бійця ООС та двох цивільних.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: