Арахамія відреагував на викриття «слуги народу» під час отримання хабаря

Читать на русском
Якщо нардеп від «Слуги народу» Сергій Кузьміних вчинив злочин, то він має понести відповідальність згідно із законом.
24 канал

Якщо нардеп від «Слуги народу» Сергій Кузьміних вчинив злочин, то він має понести відповідальність згідно із законом.

Про це заявив голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія, коментуючи інформацію про викриття на отриманні хабаря «слуги народу».

«Для нас ця новина стала шоком, бо Сергій Кузьміних - волонтер, брат легендарного комбата «кіборгів» Олега Кузьміних, який героїчно захищав нашу незалежність, гідно пройшов полон і після нього зміг повернутися на службу. Тому Сергій Кузьміних мав від команди величезний кредит довіри. Але якщо він вчинив злочин, то має понести відповідальність згідно із законом. І в цьому випадку ми не будемо прикривати правопорушення патріотичними гаслами, як це роблять деякі політики, які мають на руках підозру в державній зраді. Закон один для всіх, незалежно від прізвищ і біографії. Колишні заслуги перед країною не є і не повинні бути амністією ні для кого», - йдеться у заяві Арахамії, котру опублікувала в Telegram речниця «Слуги народу» Юлія Палійчук.

Також Арахамія привітав зусилля антикорупційної інфраструктури з виявлення корупційних правопорушень.

«Нинішній інцидент є зайвим підтвердженням тому, що антикорупційні органи позбавлені політичного впливу і для них немає недоторканних», - підсумував нардеп.

Раніше ми писали про те, що НАБУ, САП та ОГП викрили чинного народного депутата України на гарячому, при отриманні неправомірної вигоди в 558 тис. грн.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: