У Харкові представили модернізований танк Т-64 для ЗСУ

Читать на русском
Т-64 - наймасовіший танк на озброєнні України. На основі розробленого шістдесят років тому танка створені його численні модифікації
ОБТ Т-64БМ2Defense Express

Харківський бронетанковий завод представив новий модернізований танк Т-64 для Збройних сил України. Модель отримала найменування Т-64БМ2.

Про це повідомляє Факти ICTV.

Росія недооцінює українську армію: яка техніка знаходиться на озброєнні ЗСУЧи в змозі українська армія дати відсіч агресору? Розбиралися в тому, що мають Збройні Сили України для організації протидії ймовірному супротивнику

Танк отримав новий, більш потужний двигун, модернізовану броню і сучасні системи зв'язку відповідно до стандартів НАТО. Також передбачається, що надалі його оснастять бортовими комп'ютерами, тепловізором та ноктовізором, що дасть йому можливість вести бої навіть вночі. Правда, в результаті через додаткову броню і протикумулятивних решіток вага танка виріс на кілька тонн.

Передня частина танка обзавелася динамічним захистом, підстава вежі прикрита від куль і осколків щитками.

Передбачається, що й інші танки Т-64, спадщина Радянського Союзу, будуть модернізовані таким же чином. Т-64 - наймасовіший танк на озброєнні України. На основі розробленого шістдесят років тому танка створені його численні модифікації, які гідно показали себе у війні на сході України - найчастіше російським Т-72, якими озброюють бойовиків, просто нічого їм протиставити.

Сучасні системи зв'язку та краща броня: у Харкові представили модернізований Т-64Факти ICTV

Нагадаємо, хоча в України немає грошей на повну модернізацію військової техніки, вона успішно проводить часткову модернізацію. В першу чергу, оновлюються танковий і військово-повітряний парки української армії. Зараз парк техніки оновлено вже більш ніж наполовину.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: