На Чернігівщині почалися навчання з протитанковими комплексами NLAW

Читать на русском
Військовослужбовці навчального центру Десна розпочали інтенсивну підготовку по застосуванню ручних протитанкових ракетних комплексів NLAW.
Віталій Носач, РБК-Україна

Військовослужбовці навчального центру «Десна» розпочали інтенсивну підготовку по застосуванню ручних протитанкових ракетних комплексів NLAW.

Про це повідомляє командування Сухопутних військ ЗСУ у Facebook.

Центр розташований на півночі від Києва у Чернігівській області. Наразі йде ознайомлення з тактико-технічними характеристиками та відпрацювання тактики дій у бойових умовах.

Загроза вторгнення Росії: яку допомогу Україні надали союзникиНа тлі загрози вторгнення Росії союзники України активно надають військову та фінансову допомогу. США та Британія поставили Україні зброю, у ЄС виділили макрофінансову допомогу.

Зазначимо, що ракетні комплекси NLAW Україна отримала від Великої Британії. Вони ефективні в умовах бою у містах. Ця зброя знищує танк на відстані до 800 метрів і пробиває броню товщиною понад 500 міліметрів. Разом з установками в Україну прибули й 30 британських спецпризначенців, які мають навчити українських військових обходитися з новою протитанковою зброєю.

Нагадаємо, Збройні сили Канади відправили в Україну літак з військовою допомогою для Збройних сил України. На жаль, на борту тільки нелетальне озброєння.

Додамо, 1 лютого в Україну з США прибув сьомий за рахунком літак, який доставив ще 85 тонн боєприпасів. Всього Україна отримала понад 500 тонн оборонних боєприпасів зі Штатів.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: