У США спростували інформацію про атомний підводний човен у російських водах

Читать на русском
У США назвали російські заяви та претензії дезінформацією і заявили, що жодних підводних човнів у води РФ не відправляли
АПЧ типу «Вірджинія»Вікіпедія

Сполучені Штати не проводили жодних операцій у російських територіальних водах. Тому всі повідомлення РФ про те, що в російських водах було виявлено атомний підводний човен США, а особливо - повідомлення про те, що його вигнав протичовновий корабель, є російською дезінформацією.

Про це заявив офіційний представник збройних сил США капітан Кайл Рейнс, повідомляє видання The Guardian.

Росія планує розмістити ядерну зброю біля берегів США – NYTОдин з високопоставлених дипломатів Росії в Женеві заявив, що Москва розглядає розміщення деяких систем озброєння в певних місцях

«Ствердження Росії про наші операції у їхніх територіальних водах не відповідають дійсності. Я не буду коментувати точне місцезнаходження наших підводних човнів, але ми літаємо, плаваємо і безпечно діємо в міжнародних водах» - заявив Рейнс.

Нагадаємо, 12 лютого в Росії заявили про те, що нібито виявили у своїх територіальних водах в районі Курильських островів атомний підводний човен США. Великий протичовновий корабель (фрегат) ТОФ РФ «Маршал Шапошников» застосував проти човна спецзасоби, але тому вдалося втекти.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: