SkyUp тимчасово припиняє продаж квитків

Читать на русском
На тлі заборони лізингодавцем посадки літака в Україні авіакомпанія SkyUp повідомила, що тимчасово припиняє продаж квитків.
wing.com.ua

На тлі заборони лізингодавцем посадки літака в Україні авіакомпанія SkyUp повідомила, що тимчасово припиняє продаж квитків.

Про це йдеться на сторінці компанії.

На тлі загрози вторгнення Росії в Україну найбільші світові страхові компанії попередили українських авіаперевізників про те, що протягом 48 годин припиняють страхування літаків для польотів в українському повітряному просторі. Тому SkyUp вирішила тимчасово припинили продаж квитків на вильоти з 14 по 16 лютого.

Відомо, що власники повітряних суден вимагають якомога швидкого повернення літаків на територію ЄС. Наразі в Україні працюють над тим, щоб авіакомпанії мали можливості продовжувати польоти в країну.

Огляд іноземних ЗМІ: сценарії російського вторгнення в Україну та повномасштабної війниПід яким приводом Росія може вторгнутися в Україну, сценарії можливого вторгнення та попередні оцінки втрат під час війни – у матеріалі Слово і діло за даними західних ЗМІ.

«Ми робимо все можливе, щоб продовжувати виконувати рейси у штатному режимі, але не можемо ігнорувати вимоги лізингодавців», – додають у повідомленні.

Нагадаємо, народний депутат Олексій Гончаренко раніше заявив, що вже завтра, 14 лютого, міжнародне повітряне сполучення з Україною може бути припинено через призупинення страховки цивільних літаків, що перебувають у повітряному просторі країни.

У Мінінфраструктури заявили, що Україна наразі не планує закривати повітряний простір через загрозу нового вторгнення Росії. Однак в авіакомпаній можуть виникати складнощі зі страховими компаніями.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: