На Луганщині вибухнуло кафе, постраждали 12 осіб - що відомо

Читать на русском
До медичних закладів доставили 8 людей, ще четверо постраждалих після надання допомоги перебувають на амбулаторному лікуванні.
Ілюстративне фото

У селищі Станиця Луганська, Луганської області, минулої доби, 12 лютого ввечері стався потужний вибух у кафе. В результаті вибуху постраждали 12 осіб, більшості з яких знадобилася госпіталізація.

Про це повідомили в ДСНС.

Зазначається, що вибух з послідуючою пожежою пролунав у кафе «Мрія» близько 18-ї години вечора. До медичних закладів доставили 8 людей, ще четверо постраждалих після надання допомоги перебувають на амбулаторному лікуванні.

«Інцидент стався 12 лютого о 17:46. За попередніми даними, у місцевому кафе пролунав вибух газового балона. Після цього в приміщенні спалахнула пожежа», - йдеться у повідомленні.

Згідно з попередніми даними, у кафе вибухнув газовий балон. Рятувальники близько 22:00 ліквідували пожежу на площі 160 квадратних метрів.

Вибух у багатоповерхівці у Запоріжжі: збільшилася кількість жертвУ лікарні померла одна з жертв вибуху у Запоріжжі. Раніше правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом вибуху у житловому багатоповерховому будинку.

Наразі обставини та причини інциденту встановлюються.

Нагадаємо, що у столиці у приватному будинку стався вибух. Попередньо вибухнула граната РГД-5. Загинув 59-річний власник будинку.

Раніше ми повідомляли, що у Станиці Луганській затримали одного з ватажків бойовиків.

Також нагадаємо, що бойовики обстріляли школу на Донеччині.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: