Вибух газу у Запоріжжі: на відновлення будинку спрямують майже 1,5 мільйона

Читать на русском
Депутати Запорізької міськради виділили 1 млн. 450 тис. грн на виконання робіт у багатоповерхівці, де вибухнув газ.
ukrinform.ru

Депутати Запорізької міської ради виділили 1 млн. 450 тис. грн на виконання робіт у багатоповерхівці, де наприкінці січня стався вибух газу.

Відповідне рішення було ухвалено на позачерговій сесії міської ради, повідомляє Укрінформ.

Вибух на Позняках в Києві: скільки аварій через побутовий газ сталося в УкраїніВ Україні від побутового газу щороку гинуло понад 50 осіб. Тільки за перший місяць 2019 року сталося 14 аварій.

«Департаменту з управління житлово-комунальним господарством Запорізької міської ради доручено збільшити витрати на захід «Комплекс ремонтно-будівельних робіт, спрямованих на покращення експлуатаційних показників житлового фонду» у розмірі 1 млн 450,000 тис. грн на виконання проектних робіт з об'єкту «несучих конструкцій, які постраждали внаслідок вибуху в житловому будинку №43 на вул. Франка», - йдеться у рішенні мерії.

Нагадаємо, вночі 28 січня у Запоріжжі стався вибух газу у квартирі чотириповерхового будинку. Після вибуху впала частина багатоповерхівки. Загинули двоє людей, ще один отримав травму. Вибух зруйнував сім квартир та пошкодив фасадну стіну.

Зараз у свої квартири повернулися мешканці 1-го, 3-го та 4-го під'їздів. Міська влада запропонувала людям тимчасове житло. Потерпілим виплатять компенсацію – близько 28 тисяч гривень.

У поліції розпочали справу за ст. 270 ККУ – порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: