Вибух у багатоповерхівці у Запоріжжі: збільшилася кількість жертв

Читать на русском
У лікарні померла одна з жертв вибуху у Запоріжжі. Раніше правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом вибуху у житловому багатоповерховому будинку.
Фото - ДСНС(архів).

У лікарні померла одна із жертв вибуху в Запоріжжі. Раніше правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом вибуху у житловому багатоповерховому будинку.

«Сьогодні, 31 січня, о 03.25 у 5-й міськлікарні померла жінка, яка внаслідок вибуху отримала 80% опіків тіла. Вони отримала 80% опіків тіла і перебувала у вкрай тяжкому стані», - пише «Перший Запорізький».

Вибух на Позняках в Києві: скільки аварій через побутовий газ сталося в УкраїніВ Україні від побутового газу щороку гинуло понад 50 осіб. Тільки за перший місяць 2019 року сталося 14 аварій.

Особа жінки досі не встановлена.

Нагадаємо, вночі 28 січня у Запоріжжі стався вибух газу у квартирі чотириповерхового будинку. Після вибуху впала частина багатоповерхівки Відомо, що одна людина загинула, ще двоє постраждали.

Рятувальники евакуювали мешканців із зруйнованого під'їзду.

Також «Слово і діло» пропонує подивитися, скільки подібних випадків, пов'язаних із вибухом побутового газу в будинках, сталося в Україні з 2016 по 2019 рік.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: