Бойовики обстріляли школу на Донеччині

Читать на русском

Бойовики вісім разів обстрілювали українські позиції за вихідні - два українські захисники отримали поранення, було зруйновано школу.

Протягом вихідних у зоні проведення Операції Об'єднаних сил бойовики вісім разів обстрілювали українські позиції, внаслідок чого два українських захисники зазнали поранень, була зруйнована школа.

Як інформує штаб ООС, у суботу збройні формування Російської Федерації обстріляли Павлопіль, скинувши з двох безпілотників чотири гранатометні постріли, ймовірно ВОГ-17. Вибухами пошкоджено будівлю школи.

У неділю неподалік Пісків російські найманці обстрілювали позиції українських захисників з автоматичних станкових гранатометів.

Про всі факти порушень з боку російсько-окупаційних військ українська сторона повідомила представників Місії ОБСЄ.

Сапери ДСНС України зі складу Об'єднаних сил розмінували майже 4 гектари території та передали на знищення 111 вибухонебезпечних предметів.

Нагадаємо, Росія підтягнула до кордону України приблизно 70 відсотків військового угруповання, яке може здійснювати вторгнення в українські межі. Однак президент Росії Володимир Путін може обрати інший сценарій - стверджує інформаційне агентство Reuters.

Раніше американське агентство Bloomberg випадково опублікувало заголовок про вторгнення Росії в Україну. Він провісив на сайті пів години, після чого його видалили.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: