Закриту зустріч голів фракцій із силовиками перенесли: подробиці

Читать на русском
Закриту зустріч керівників парламентських фракцій та груп із силовиками щодо загрози вторгнення Росії перенесли з неділі, 13 лютого на завтра.
Верховна Рада

Закриту зустріч керівників парламентських фракцій та груп із силовиками щодо загрози вторгнення Росії перенесли з неділі, 13 лютого на завтра.

Про це повідомили у пресслужбі голови ВР Руслана Стефанчука, пише РБК-Україна.

«Наради сьогодні не буде. ЇЇ перенесли на завтра», - сказали у пресслужбі спікера парламенту.

Завтрашня нарада запланована на 16:00. На нараді головуватиме секретар РНБО Олексій Данілов. Нарада стосуватиметься ситуації всередині та навколо України.

На завтрашню нараду запросили керівництво Ради, представників депутатських фракцій та груп, голів комітетів ВР з питань нацбезпеки, з питань правоохоронної діяльності, зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва.

Нагадаємо, у МЗС України вважають, що дипломатія, зокрема, активні візити до України закордонних партнерів, стримують агресивні наміри Росії. Ситуація біля українських кордонів не змінюється, тому не можна говорити про загрозу швидкого вторгнення – цей дамоклів меч висить над Україною вже вісім років. Також у МЗС закликали українців не вірити різноманітним апокаліптичним прогнозам, які озвучуються у закордонних ЗМІ чи закордонними політиками.

У той же час, генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг заявив про зростання російського вторгнення. А в Держдепартаменті вважають, що Росія може розпочати збройне вторгнення в Україну будь-якої миті - у тому числі і до закінчення Олімпійських ігор у Пекіні.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: