У Байдена запросили телефонні переговори з Путіним – Пєсков

Читать на русском
У Москві підтвердили, що американська сторона письмово звернулася до керівництва Кремля із запитом на термінові переговори
Дмитро ПєсковФото РІАН

Білий дім запросив термінові переговори президента США Джозефа Байдена з президентом Росії Володимиром Путіним. Сторони поспілкуються 12 лютого телефоном.

Про це заявив прессекретар Кремля Дмитро Пєсков увечері 11 лютого, повідомляє російське інформаційне агентство ТАСС.

Огляд іноземних ЗМІ: сценарії російського вторгнення в Україну та повномасштабної війниПід яким приводом Росія може вторгнутися в Україну, сценарії можливого вторгнення та попередні оцінки втрат під час війни – у матеріалі Слово і діло за даними західних ЗМІ.

Пєсков розповів, що Путін і Байден будуть розмовляти ввечері, за московським часом. Також він підтвердив, що американська сторона письмово звернулася до керівництва Кремля із запитом на термінові переговори.

Нагадаємо, що 11 лютого президент США Джозеф Байден на зустрічі з лідерами НАТО і Європейського Союзу заявив їм про те, що Росія нібито вже через кілька днів здійснить напад на Україну. За його даними, саме таке рішення прийняв російський президент Володимир Путін, а атака нібито стартує з повітряних ударів. А інформаційне агентство Bloomberg назвало датою вторгнення 15 лютого - на підставі слів анонімних джерел з Білого дому.

У ЦРУ з думкою Білого дому і видання, в новинах якого Росія вже одного разу «вторглася в Україну», виявилися не згодні та «призначили» російське вторгнення в Україну на 16 лютого.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: