У Кремлі озвучили умову для зустрічі Путіна та Зеленського

Читать на русском
Росія не відмовляється від зустрічі президента РФ Володимира Путіна та президента України Володимира Зеленського. Але є умова.
фото REUTERS

Росія не відмовляється від можливої ​​зустрічі президента РФ Володимира Путіна та президента України Володимира Зеленського. Але для неї є необхідна умова.

Про це заявив речник Путіна Дмитро Пєсков, передає російське видання ТАСС.

Віч-на-віч з ворогом: коли відбудеться зустріч між Зеленським та ПутінимКоли очікувати зустрічі президентів РФ та України? Чи принесе вона довгоочікуваний прорив у відновленні Україною контролю над тимчасово окупованими територіями Донбасу та якою буде доля Криму – дізнавався політолог Олександр Радчук.

«Щодо зустрічі із Зеленським, то апріорі від неї ніхто не відмовляється. Якщо ця зустріч дійсно допоможе розрубати цей вузол, що став уже гордієвим, в ситуації на сході країни, РФ буде готова зустрічатися з ким завгодно», – сказав він.

Проте Пєсков зазначив, що для проведення такої зустрічі необхідно визначити її кінцеву мету.

«Спочатку треба зрозуміти, зустрічатися з якою метою, з яких питань і орієнтуючись на якийсь результат. Цього розуміння поки що не визріло», – сказав спікер Кремля.

Нагадаємо, президент Туреччини Реджеп Тайїп Ердоган вже не раз пропонував організувати зустріч Зеленського та Путіна у Туреччині.

Після нещодавнього візиту до Києва він заявив, що отримав від Зеленського згоду щодо питання зустрічі.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: