У Харкові працівник ДБР напідпитку намагався втекти від поліції

Читать на русском
У Харкові п'яний співробітник Державного бюро розслідувань влаштував перегони з працівниками патрульної поліції.
Фото ДБР

У Харкові п'яний співробітник Державного бюро розслідувань влаштував перегони з працівниками патрульної поліції.

Про це повідомляє пресслужба ДБР.

У суботу, 12 лютого, в Харкові працівник ДБР на власному автомобілі не зупинився на вимогу патрульної поліції. Після переслідування автомобіль таки зупинили. Водій, який мав ознаки алкогольного сп'яніння, представився працівником Бюро.

Наявність в крові алкоголю було підтверджено оглядом. У зв'язку з цим ДБР проводить внутрішнє розслідування і надає всебічне сприяння поліції по події.

Найрезонансніші смертельні ДТП: що сталося із винуватцями аварій та на якому етапі справиЯкими були найбільш резонансні ДТП в Україні за останні роки та чим закінчилася справа, дивіться на інфографіці.

«За результатами внутрішньої перевірки щодо даного працівника будуть прийняті найсуворіші дисциплінарні та кадрові рішення», – додають у повідомленні.

Нагадаємо, за 10 місяців 2021 року в Україні сталося 20,3 тисячі ДТП, які забрали 2,5 тисячі життів. Найнебезпечнішими і резонансними виявилися ДТП, скоєні у стані алкогольного або наркотичного сп'яніння. У Верховній Раді України запропонували зобов'язати водіїв - учасників дорожньо-транспортної пригоди проходити обов'язковий огляд на наявність або відсутність алкогольного сп'яніння на місці ДТП.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: